0187 48 61 92

Ceramic Visions tegels

Ceramic Visions tegels zijn tegels uit het absolute topsegment. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot chique: Ceramic Visions heeft altijd passende tegels voor u. De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zorgt er ook voor dat voor elk budget een passende tegel te vinden is. Dit merk levert zeer regelmatig nieuwe tegels van zowel Italiaanse als Spaanse topfabrikanten. Wij bieden altijd de nieuwste collecties aan. 

Bekijk Ceramic Visions tegels in de showroom

Bij Tegelhandel Peeman worden de Ceramic Visions tegels gepresenteerd op grote presentatiepanelen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en toepassingen van alle wand- en vloertegels van Ceramic Visions. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom om het volledige aanbod tegels te bekijken. Naast Ceramic Visions verkopen wij ook diverse andere tegelmerken, wat betekent dat wij voor ieder wat wils hebben. 

Neem contact op over Ceramic Visions tegels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ceramic Visions tegels, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe u elke afzonderlijke tegel uit het assortiment van dit topmerk kunt toepassen in uw woning. Wij zitten al sinds 1983 in de tegelbranche en hebben dus de nodige ervaring op gedaan om u te kunnen helpen. 

ceramic visions tegels

 

ceramic visions tegels