0187 48 61 92

Emil Ceramica tegels

Emil Ceramica tegels werd opgezet in 1961. Sinds het moment van oprichting is dit bedrijf actief in het topsegment van de tegelbranche. Wanneer u kiest voor Emil Ceramica tegels, dan kiest u voor producten van hoge kwaliteit, waarbij duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt. Niet voor niets kiezen niet alleen veel interieurontwerpers en architecten voor Emil Ceramica tegels, maar zijn ook veel vaker consumenten overtuigd van dit prachtige tegelmerk. 

Bekijk Emil Ceramica tegels in de showroom

U bent van harte welkom in de showroom van Tegelhandel Peeman als u met eigen ogen ons uitgebreide aanbod Emil Ceramica tegels wilt zien. U kunt op uw gemak rondlopen, maar wij staan uiteraard ook voor u klaar als u advies wilt over dit Italiaanse tegelmerk. Omdat wij bij Tegelhandel Peeman al vele jaren in de branche zitten, kunnen wij vanuit onze ervaring u helpen bij het vinden van een passende oplossing. 

Neem contact op over Emil Ceramica tegels

Wilt u een afspraak maken om de Emil Ceramica tegels te komen bekijken? Of heeft u vragen over ons aanbod tegels? Laat u dan vrijblijvend door ons informeren. Als u ons contactformulier invult, zullen wij uw vraag binnen twee werkdagen beantwoorden. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen. Belt u dan naar 0187 - 486 192.