0187 48 61 92

Imoker tegels

Imoker tegels zijn afkomstig uit Italië. Deze vooraanstaande leverancier brengt zowel wand- als vloertegels op de markt. De uitgebreide assortimenten Imoker tegels variëren van rustiek tot modern. Daardoor is er voor ieder wat wils te vinden als het aankomt op dit Italiaanse tegelmerk. Of u nu naar tegels voor uw woonkamer, badkamer of keuken zoekt, Imoker biedt u wat u wenst. Hiermee kunt u iedere gewenste uitstraling creëren, van huiselijk tot zakelijk. 

Bekijk Imoker tegels in de showroom

Online bestellen van Imoker tegels is bij Tegelhandel Peeman niet mogelijk. Wij helpen u liever met ouderwetse degelijkheid in onze showroom. Kom dus gerust eens langs in Sommelsdijk, zodat u met eigen ogen kunt zien welke Imoker tegels er allemaal verkrijgbaar zijn. Wij weten veel over de toepassingsmogelijkheden van de tegels in ons assortiment en kunnen u daardoor uitgebreid adviseren. Blijken Imoker tegels toch niet geheel aan uw wensen te voldoen, dan vinden wij in overleg met u gegarandeerd tegels van een ander merk voor uw woning of bedrijfspand. 

Neem contact op over Imoker tegels

Wilt u vooraf weten hoeveel Imoker tegels er momenteel te zien zijn in onze showroom? Laat u door ons informeren, want wij helpen u graag. Wij hebben het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Laat u verrassen door de tegels en de service van Tegelhandel Peeman.