0187 48 61 92

Imola tegels

Het Italiaanse tegelmerk Imola levert al sinds jaar en dag tegels voor wanden en vloeren. Deze grote producent is een waar begrip in de tegelbranche. Mede dankzij de uitgebreide collectie in alle soorten en maten vindt u tussen Imola tegels altijd mooie tegels voor uw woning of bedrijfspand. U kiest niet alleen voor mooi design, maar ook voor ervaring en degelijkheid. 

Bekijk Imola tegels in de showroom

Wilt u zelf zien welke Imola tegels er allemaal beschikbaar zijn, kom dan gerust langs in onze showroom. Als u weet dat er jaarlijks voor meer dan 25 miljoen vierkante meter tegels van de band rolt bij Imola, dan weet u dat u met een grote speler te maken heeft. Wij kennen Imola tegels als geen ander en kunnen u voorzien van alle gewenste informatie. Terwijl wij met u door de showroom lopen, vertellen we u graag meer over dit prachtige tegelmerk. 

Neem contact op over Imola tegels

Wilt u een afspraak maken in de showroom van Tegelhandel Peeman of wilt u eerst meer informatie over Imola tegels? Laat u door ons informeren. Vanuit onze liefde voor het vak vertellen wij u graag meer over dit Italiaanse merk. Vul ons contactformulier in, zodat wij u binnen twee werkdagen van een antwoord kunnen voorzien of bel naar 0187 - 486 192 voor een direct antwoord op uw vraag over Imola tegels.