0187 48 61 92

INCA tegels

INCA tegels worden gemaakt in landen waar tegelwerk nog gezien wordt als vakmanschap, in plaats van fabriekswerk. De tegels in de collectie van INCA worden gemaakt volgens lokale tradities en zijn daardoor allemaal uniek. Kiest u voor INCA tegels dan kiest u voor wand- en vloertegels met een authentieke stijl. De tegels zijn geïnspireerd op de natuur, wat zorgt voor een grote variëteit in de collectie.

Bekijk INCA tegels in de showroom

Het is lastig om via tekst over te brengen wat INCA tegels te bieden hebben. Om die reden bent u van harte welkom in de showroom van Tegelhandel Peeman om deze vakwerktegels met eigen ogen te zien. Wij hebben veel ervaring in de tegelbranche en kunnen u dus uitstekend adviseren over de mogelijkheden en toepassingen van INCA tegels. Laat u inspireren in onze showroom!

Neem contact op over INCA tegels

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben of bent u op zoek naar specifieke INCA tegels? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wanneer u ons contactformulier invult, ontvangt u altijd binnen twee werkdagen een reactie. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0187 - 486 192.