0187 48 61 92

Kerateam tegels

Het Duitse merk Kerateam staat bekend om tegels die zowel praktisch als elegant zijn. Hierbij staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding altijd centraal. Kerateam tegels worden altijd gemaakt zoals klanten dat willen. Om die reden zijn vele designs in meerdere formaten verkrijgbaar. Kerateam denkt altijd vanuit de klant: wat wil onze klant en hoe kunnen wij dat bieden?

Bekijk Kerateam tegels in de showroom

Benieuwd naar het Duitse vakmanschap van dit tegelmerk, dan bent u van harte welkom in onze showroom om de Kerateam tegels te komen bekijken. Wij zijn al sinds 1983 het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van tegels. Onze vakkundige specialisten geven u graag advies over tegels van Kerateam. Onze slogan groot in assortiment, klein in prijs brengen wij ook graag voor u in de praktijk.

Neem contact op over Kerateam tegels

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom vragen over Kerateam tegels, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie. Vult u ons contactformulier in, dan kunt u binnen twee werkdagen een reactie tegemoet zien. Wilt u graag een direct antwoord op uw vraag, dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0187 - 486 192.