0187 48 61 92

L'Antic Colonial tegels

De Spaanse tegelfabrikant L’Antic Colonial staat bekend om tegelcollecties die rustieke charme en traditionele stijlen op een optimale manier met elkaar combineren. L’Antic Colonial (1999) is een nog jonge speler op de tegelmarkt, maar is onderdeel van de Porcelanosa groep die al vele jaren bestaat. L’Antic Colonial tegels voldoen aan de nog altijd stijgende vraag naar exclusieve vloertegels. Deze tegels worden met de handgemaakt, dus kiest u voor L’Antic Colonial dan haalt u puur vakmanschap in huis.

Bekijk L’Antic Colonial tegels in de showroom

Wilt u het vakmanschap van L’Antic Colonial tegels met eigen ogen zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Sommelsdijk. Tegelhandel Peeman loopt graag met u door de showroom om alle tegels van het door u gewenste tegelmerk te bekijken. Al sinds 1983 zijn wij het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van wand- en vloertegels. Onze slogan groot in assortiment, klein in prijs brengen we voor u graag met L’Antic Colonial tegels in de praktijk.

Neem contact op over L’Antic Colonial tegels

Heeft u op dit moment nog vragen over L’Antic Colonial tegels, aarzel dan niet en leg uw vraag aan ons voor. Wij informeren u namelijk graag over het tegelmerk van uw keuze. Heeft u nog geen idee welke L’Antic Colonial tegels het beste bij uw interieur passen, dan voorziet Tegelhandel Peeman u graag van passend advies. U kunt ons overigens ook telefonisch bereiken op 0187 - 486 192.