0187 48 61 92

Marca Corona tegels

Marca Corona tegels Marca Corona is een vooraanstaand tegelmerk uit Italië. Het bedrijf werd opgericht in 1741 en draait dus al vele jaren mee. Elke collectie Marca Corona tegels is het resultaat van een perfecte combinatie tussen de laatste trends en de meest innovatieve technieken. De tegels zijn elegant en passen perfect in elk interieur. Voor iedere wens is er een mogelijkheid.

Bekijk Marca Corona tegels in de showroom

Benieuwd naar de grote variëteit van Marca Corona tegels, kom dan gerust langs in onze showroom. Alle tegels zijn ontworpen en geproduceerd in Italië, maar vinden al snel hun weg naar de showroom van Tegelhandel Peeman. Wij laten u graag zien welke keramische tegels er allemaal verkrijgbaar zijn van Marca Corona. Samen met u kijken we welke tegels binnen uw budget vallen.

Neem contact op over Marca Corona tegels

Heeft u vragen over dit tegelmerk, dan vernemen wij dat graag van u. Vul ons contactformulier in en u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Kiest u ervoor om te bellen, dan heeft u direct een antwoord op uw vraag. Wij zijn te bereiken op 0187 - 486 192. U kunt al uw vragen over Marca Corona tegels, en diverse andere tegelmerken uiteraard, aan ons voorleggen.