0187 48 61 92

Metropol tegels

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit tegels dan zijn Metropol tegels zeker iets voor u. De tegels van dit Spaanse topmerk zijn verkrijgbaar in vele formaten en designs. De hoge kwaliteit en de grote variëteit van Metropol maken deze tegels enorm geliefd en uitermate geschikt voor uw woning. Het onderscheidend vermogen van Metropol tegels ligt met name in de hoge mate van innovativiteit en de toegepaste creativiteit. Metropol zet trends in plaats van deze te volgen.

Bekijk Metropol tegels in de showroom

U bent uiteraard van harte welkom in de showroom van Tegelhandel Peeman om Metropol tegels zelf te komen bekijken. Wij hebben een breed aanbod tegels van dit prachtige merk en adviseren u hier graag over. Voor uw budget bieden wij altijd een passende oplossing. Kom daarom langs, leg uw wensen aan ons voor en wij adviseren u over alle mogelijkheden van Metropol tegels. Dankzij onze grote passie voor tegels en onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Neem contact op over Metropol tegels

Wilt u weten of wij een bepaalde collectie van Metropol tegels kunnen leveren, dan horen wij dat graag van u. Ook voor alle andere vragen met betrekking tot Metropol tegels en andere tegelmerken kunt u bij ons terecht. Vul gerust ons contactformulier in, zodat wij u binnen twee werkdagen van een reactie kunnen voorzien. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, bel ons dan op 0187 - 486 192.