0187 48 61 92

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is dé specialist in natuursteen. U vindt bij dit merk een breed aanbod tegels voor vloeren en muren. U vindt bij dit merk gegarandeerd prachtige tegels voor uw bedrijfsruimte of woning. Dankzij het uitgebreide aanbod van Michel Oprey & Beisterveld is het mogelijk elke gewenste uitstraling te creëren binnen een ruimte. Dit mede door de grote hoeveelheid kleuren en motieven. 

Bekijk Michel Oprey & Beisterveld in de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Michel Oprey & Beisterveld natuursteen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt in onze showroom niet alleen tegels van dit merk, maar ook van diverse andere merken. Wij adviseren u dan ook graag over de aanschaf van Michel Oprey & Beisterveld tegels. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke tegels het beste aansluiten bij uw wensen. 

Neem contact op over Michel Oprey & Beisterveld

Heeft u op dit moment vragen over Michel Oprey & Beisterveld tegels, dan vernemen wij dat graag. Als u contact met ons opneemt, ontvangt u binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0187 - 486 192. Wij staan u graag te woord.