0187 48 61 92

Monocibec tegels

Monocibec tegels hebben een geheel eigen stijl die zowel uniek als smaakvol is. Een vloer die bestaat uit Monocibec tegels vormt dan ook de basis van elke woning. De enorme hoeveelheid vakmanschap van dit Italiaanse merk zorgt keer op keer voor tegels van verbluffende kwaliteit. Daarnaast is ook de creativiteit van dit tegelmerk ongekend. U zult aangenaam verrast zijn door de hoge kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden van Monocibec.

Bekijk Monocibec tegels in de showroom

Wilt u de tegels van dit Italiaanse merk graag zelf zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u een uitgebreid aanbod Monocibec tegels waarover wij u graag informeren. Bent u op zoek naar een bepaalde tegel, dan helpen wij u graag in uw zoektocht. Omdat Tegelhandel Peeman al sinds 1983 actief is in de tegelbranche kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Neem contact op over Monocibec tegels

Wanneer u vooraf meer wilt weten over Monocibec tegels, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over dit prachtige tegelmerk, dat ook voor zakelijke doeleinden uitermate geschikt is. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Wilt u liever direct contact, bel ons dan op 0187 - 486 192. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord over de tegels van Monocibec.